Најинтересните модели на чанти за најлудата ноќ

21 декември 2013

Џузепе Заноти Џузепе Заноти

Големите рекламни и маркетинг агенди  се направени на начин да привлечат што поголем број купувачи. Заинтересираните купувачи на едно место може да најдат различни аутфити и модни додатоци кои се неопходни за дефинирање на целосниот изглед.

Шанел Шанел

Денеска ќе ви претставиме колекција на клач чанти  од Гучи, Шарлот Олимпија, Шанел, Стела Мекартни и други модни куќи кои францускиот Вог ги издвои како посебни модели и ги објави како задолжителен дел за глаурозен стајлин за најлудата ноќ.

Објавено:
21 декември 2013
Категорија: 
Модни додатоци