Аманда Асад Моунсер е дизајнерка од Њујорк која дебитираше со сопствена колекција во 2009 година.

 

Колекцијата накит „The Assad Mounser“ е инспирирана од рок културата во седумдесетите години на минатиот век. При креирањето користени се кристали како кварц и рубини, а накитот се движи по цена од 125 до 425 долари по парче.

Објавено:
24 април 2013
Категорија: 
Модни додатоци