Ланвин Ланвин

 

Голем дел од припадничките на понежниот пол имаат високи приоритети кога идеалните парчиња накит се во прашање. Големите модни етикети тоа секогаш го имаат во предвид, па и овојпат нудат избор на кој тешко можеме да му одолееме.

 

Сен Лоран Сен Лоран

 

Ние избравме четири уникатни парчиња накит кои се инспирирани од ѕвездените ноќи и  кои дефинитивно ќе ве освојат со својот дизајн, врвната изработка и уникатната завршница.

 

Шанел Шанел

 

Дрис ван Нотен Дрис ван Нотен

 

Објавено:
12 декември 2013
Категорија: 
Модни додатоци