За Никол Аконг изработката на ѓердани е релативно нова работа со која што таа се занимава, но сепак работи на тоа да си го исполни својот животен сон, а тоа е да го помине животот правејќи убави нешта. Погледенете ја нејзината колекција на ѓердани, обетки и алки за пролет-лето 2013 година  која е со индијански мотиви што отсекогаш биле интересни.

 

Објавено:
3 јули 2013
Категорија: 
Модни додатоци