Претходно ви ја доловивме атмосферата од џез забавата на Гувернерските острови во Њујорк каде присутните мораа да се придржуваат на упатствата за дрес код од Арт Деко. Во тој контекст во продолжение ќе ви го презентираме уникатниот накит инспириран од дваесетите години на минатиот век.

Впечатливи бразлетни, обетки, огрлици и прстени со дијаманти и бисери со необични форми и ланчиња со скапоцени камења. Ова е само краток опис на колекцијата накит од Арт Деко, а уникатните парчиња можете да ги погледнете во галеријата.

Објавено:
24 јуни 2013
Категорија: 
Модни додатоци