Вртоглаво високи штикли, панделки, реси, метални украси, нитни, ремени и заштитниот знак на Џузепе Заноти, необични платформи.

Со оваа колекција се задоволуваат буквално сите вкусови – рамни чевли, дневни варијанти и поексцентрични вечерни обувки.

Објавено:
10 јули 2013
Категорија: 
Модни додатоци