Невообичаена рекламна кампања за новите чанти на Каролина Херера

18 октомври 2013

 

Покрај дијамантите најдобрите пријатели на жените се и кучињата, а тоа најдобро го отсликува новата кампања на Каролина Херера во која се промовира новата колекција на чанти покрај кои главната улога ја имаат симпатичните домашни миленици. Интересниот момент е што на дното на секоја чанта има принт од шепа. Погледнете ги симпатичните фотографии:

 

 

 

 

 

 

 

 

Објавено:
18 октомври 2013
Категорија: 
Модни додатоци