Трендот на масивни, разнобојни и многубројни алки за рака продолжува и следната сезона. Совршен моден детаљ кој и во наједноставната комбинација ќе внесе ваш препознатлив печат.

 

За оваа есен асортиманот е фантастичен. Класични, егзотични, племенски, хавајски, морнарски, кожни, од тантела, плетени, масивни, впечатливи, брендирани, копирани,  во сите верзии, за сите стилови, и во современ вкус. Погледнете и одберете, а потоа бидете инвентивни и комбинирајте ги во вашиот стил:

 

 

 

 

Објавено:
20 август 2013
Категорија: 
Модни додатоци