За оние кои сакаат тетоважи, но дискретни, овој нов инстаграм тренд на невидливи УВ тетоважи може да биде супер решение.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by TXTTOO (@txttoo)

УВ тетоважите се мошне популарни во последно време и едвај се видливи на дневно светло. Она што ги прави посебни и магични е тоа што се видливи само на темно или пак на црна светлина, односно ултравиолетово светло.

Супер идеја за неодлучните, а се изработуваат со посебно мастилно. Атрактивни се и необични, а посебно би се истакнале и во ноќните клубови, но таа атракција годинава ќе ја одминеме :)

Сепак, доколку ви звучи интересно, еве уште неколку примери да видите како (може да) изгледа:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@nhi.ink)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@nhi.ink)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@tattooist__mani)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@nhi.ink)

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @pawsk

 

Објавено:
23 март 2021
Категорија: 
Модни додатоци
Прочитано:
571 пати