За новата сезона Луј Витон и дава предност на елеганцијата, па колекцијата е разновидна со класични модели на висока пета, рамни и чевли до глуждот.  Најголемо внимание во колекцијата привлекуваат салонките со висока пета од 8 и 10, 5 сантиметри  со тенка пета и златни детали.

 

Погледнете ја галеријата фотографии и изберете го вашиот модел чевли!

Објавено:
7 декември 2013
Категорија: 
Модни додатоци