Нова колекција очила за сонце од Филип Лим и Линда Фароу

11 јули 2014

Новата колекција очила за сонце е делумно навраќање во минатото, односно ретроспектива на формите и изгледите, особено дебелите рамки на очила за сонце кои веќе неколку сезони по ред се актуелни. Микс на ретро со футуристички елементи – одлична комбинација за стилиризиран изглед во текот на летната сезона.

Објавено:
11 јули 2014
Категорија: 
Модни додатоци