Casual Chik Casual Chik

Новата колекција е составена од три линии очила за сонце, наменети за три различни типови на жени. Линијата „In Vogue“ е наменета за сите оние припаднички на понежниот пол кои ги следат модните трендови и новитети. „Casual Chik“ е наменет за сите жени кои негуваат оригинален стил, а линијата „Timeless“ одлично ќе се вклопи кај сите оние ја негуваат елеганцијата во секој поглед.

Објавено:
23 април 2013
Категорија: 
Модни додатоци