За на плажа, но и гратските улици, излегувања наменете си по еден чифт апостолки. Поради практичноста одлични се за на плажа. Со цветни, етно мотиви, каивчиња, камчиња, во сите бои, сè е дозволено. Немате никакви ограничувања. Дури можете да носите и спортски од гума, кои се исто така мошне удобни.

Кога се вечерните излегувања во прашање, тогаш ви требаат некои поелегантни и по можност од кожа.

Во продолжение следи галерија со наши предлози за апостолки за ова лето, веруваме дека ќе го најдете својот фаворит.

 

Објавено:
5 јули 2013
Категорија: 
Модни додатоци