Секое лето се појавува по некој моден додаток кој предизвикува големо внимание. Овој пат тоа се влечки со потпис на куќата „Манго“.

Иако се претставени уште пред месеци наназад, сепак нивната популарност изгледа сега ја доживува својата кулминација.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JULIA CH (@yulia.ch) onJun 26, 2020 at 11:28am PDT

Секојдневно се појавуваат нови објави од модни блогерки со овие влечки. Ѓонот е црн и повисок, додека ремените се во беж нијанса со набори и токму тоа е она што ги прави мошне впечатливи.

И веројатно токму поради тоа што истовремено се едноставни, но и привлечни за око, се чест избор со секојдневните комбинации.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Abby H (@abbylora9) onJul 19, 2020 at 2:06am PDT

Со минималистички парчиња овие влечки изгледаат одлично, но доколку сте моден познатвач ќе најдете начин да ги имплементирате во своите комбинации без разлика на тоа каков стил практикувате.

Во продолжение погледнете уште неколку примери кои ќе ве инспирираат доколку посакате да имате ваков или сличен модел обувки.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by LAURA BYRNES (@lauraslittlelocket) onApr 10, 2020 at 12:51am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by LAURA BYRNES (@lauraslittlelocket) onMay 28, 2020 at 12:43am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ј O D I E H E D G E S (@iamjodiehedges) onJul 19, 2020 at 10:31am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Zara & Mango items for sale (@zara_mango_fashion) onJul 15, 2020 at 6:06am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by LAURA BYRNES (@lauraslittlelocket) onMay 15, 2020 at 12:25am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @evestyling_ onJul 7, 2020 at 9:02am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by LAURA BYRNES (@lauraslittlelocket) onApr 5, 2020 at 11:16am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by LAURA BYRNES (@lauraslittlelocket) onApr 21, 2020 at 12:46am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lidia Rudomino (@lidiarudomino) onJun 19, 2020 at 6:03am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Minaluxonlineshopping (@minalux.onlineshopping) onJun 14, 2020 at 1:47pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lena (@oneofthosefashionthings) onJun 1, 2020 at 3:54am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by VANESSA (@vanessfferreira) onJun 26, 2020 at 2:24pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BEAUTY FASHION LIFESTYLE (@yeldamiira) onMay 24, 2020 at 3:00am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BEAUTY FASHION LIFESTYLE (@yeldamiira) onMay 23, 2020 at 12:39pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Twosisterblog (@twosisterblog) onMay 10, 2020 at 1:00pm PDT

 

 

Објавено:
24 јули 2020
Категорија: 
Модни додатоци
Прочитано:
1.240 пати