„Veja“ е името на францускиот бренд кој успеа да го освои светот со својот модел патики. Едноставен дизајн, со буквата "V“ од страна која доаѓа во разни бои е нивниот рецепт за успех.

Кога на тоа ќе го додадете фактот дека се „еко“, односно дека користат рециклирани материјали и природен органски памук при изработката, не изненадува фактот што меѓу потрошувачите се и голем број познати личности.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by World Diary (@world_diary__) onNov 6, 2018 at 5:37pm PST

Меѓу нив е и Меган Маркл, која ги открила уште пред две години, а тоа е сосема доволно за името на брендот да одекне насекаде. Но, изгледа дека нивната популарност допрва доаѓа.

Цените се пристапни и се движат од 50, односно 70 до 150 евра.

Моделите се такви што можат да се комбинираат успешно и со џинс и со фустан.

Погледнете:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by s o f i a (@foreverfi_) onApr 29, 2020 at 8:51am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Chet Fashion & Lifestyle (@chilliesandclothes) onJun 11, 2020 at 11:31am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lauren Northern Blogger (@bylaurenjane) onJun 12, 2020 at 4:04am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @meva_style onJun 25, 2020 at 3:48am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MYBESTBRANDS (@mybestbrands) onJun 24, 2020 at 1:01pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Arbory Store (@arborystore) onJun 23, 2020 at 10:17pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Moi (@ohmondieucestmoi) onJun 22, 2020 at 8:46am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@grensenskotoimagasin) onJun 22, 2020 at 3:03am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Suzi Tse (@stylesuzi) onJun 19, 2020 at 11:42pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hollie(@holliechristina_) onJun 17, 2020 at 5:23am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Samantha Ogilvie Boutique (@samanthaogilvieboutique) onJun 15, 2020 at 4:08pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lauren (@rosesandrainboots) onJun 11, 2020 at 6:36am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Foot District (@footdistrict) onJun 10, 2020 at 12:26pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mari Germany (@bluejeans_white_shirt_) onJun 8, 2020 at 2:37am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Samantha Ogilvie Boutique (@samanthaogilvieboutique) onJun 7, 2020 at 8:45pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by havane (@havane_yoyogi) onJun 8, 2020 at 12:18am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Atterley.com (@atterley) onJun 6, 2020 at 10:54am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sneakin Sneakers & Streetwear (@sneakinparis) onMay 31, 2020 at 8:00am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Samantha Ogilvie Boutique (@samanthaogilvieboutique) onJun 15, 2020 at 4:08pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Suzi Tse (@stylesuzi) onJun 19, 2020 at 11:42pm PDT

 

 

 

 

 

 

 

 

Објавено:
26 јуни 2020
Категорија: 
Модни додатоци
Прочитано:
2.120 пати