Пролет, цвеќе, шаренило - нова кампања на Лубутан

29 јануари 2014

Вистинско уживање е новата кампања на Кристијан Лубутан за пролетната колекција за 2014 година. Неодоливите чевли и чанти на дизајнерот се претопени во уметнички дела кои со својата флорална тематика гласно ја најавуваат пролетта. Успешната соработка на дизајнерот со фотографот Питер Липман прогнозира весела сезона во која нема правила во комбинирањето на бои.

ss14-louboutin-look-book-photographer-peter-lippman_GA

ss14-louboutin-look-books-brueghel-photographer-peter-lippman_GA

ss14-louboutin-look-books-cezanne-photographer-peter-lippman_GA

ss14-louboutin-look-books-fantin-latour_photographer-peter-lippman_GA

ss14-louboutin-look-books-pissaro_photographer-peter-lippman_GA

ss14-louboutin-look-books-van-gogh-photographer-peter-lippman_GA

Објавено:
29 јануари 2014
Категорија: 
Модни додатоци