Оваа сезона кај чевлите често застапени ќе бидат боите на металот: бакарна, златна и сребрена.

Овие бои со себе носат мистичен, “замаглен”  изглед и во зависност од светлината ги менуваат  нијансите. Доволно провокаивни за сите храбри девојки кои сакаат да експериментираат со својот стил.

Објавено:
3 јуни 2013
Категорија: 
Модни додатоци