Пролетни модели на чевли со ефектот на пеперутката

9 април 2014

Серџио Роси Серџио Роси

Создавањето на нови модели чевли, модниот додаток кој е Ахилова петица на припадничките на понежниот пол бара постојана потрага по нови интересни идеи за разработување. Ние решивме оваа пролет да направиме еден сублимат од модели на чевли кои со себе како заштитен знак ја имаат пеперутката. Меѓу нив се моделите на Брајан Атвуд, Сеџио Роси, Софија Вебстер и други.

Софија Вебстер Софија Вебстер

Софистицирано елегантни, со умерена доза сензуалност... во продолжение погледнете ги пролетните модели на чевли со ефект на пеперутката.

Објавено:
9 април 2014
Категорија: 
Модни додатоци
Тагови: 
чевли пеперутка