Колекцијата содржи гломазни огрлици, медаљон украсен со скапоцени камења и кристали на синџирите и лентите. Шарените нараквици и цветните парчиња ја прават оваа колекција разиграна и шик.

Објавено:
6 јули 2013
Категорија: 
Модни додатоци