Салонките со шпиц добија модна трансформација

13 јануари 2014

spic

Можеби е зима, но со оглед на топлите температури, се повеќе посакуваме да дојде пролетта. Во прилог на пролетното расположение еве неколку модели на салонки со шпиц кои ќе бидат вистински хит.

Дизајнерите не ги заборавија пастелните бои, но и металните нијанси, што најдобро покажува фактот дека класичниот шпиц сега може да се најде во многу бои. Во поглед на  иновативноста на боите и материјалите посебно се истакнуваат Џанвито Роси и Џими Чу, но и понатаму една од најпосакувание е црна или беж салонка со потпис на Кристијан Лубутан.

Во продолжение погледнете кои се најпосакуваните модели за претстојната сезона.

Александар Меквин Александар Меквин

Живанши Живанши

Кристијан Лубутан Кристијан Лубутан

Кристијан Лубутан Кристијан Лубутан

Миу Миу Миу Миу

Николас Кирквуд Николас Кирквуд

Фенди Фенди

Џанвито Роси Џанвито Роси

Џанвито Роси Џанвито Роси

Џанвито Роси Џанвито Роси

Џанвито Роси Џанвито Роси

Џими Чу Џими Чу

Џими Чу Џими Чу

Џими Чу Џими Чу

Објавено:
13 јануари 2014
Категорија: 
Модни додатоци