Фантастично патување во светот на традицијата полн со кентаури, коњи и дами се со цел откривање на квалитетот и создавање фотографии со научно-фантастични мотиви. Ова се само дел од одликите со кои се карактеризира новата ИТ чанта на Tod’s. Дејвид Лашапел ја имаше честа да го оживее светот на креативни екстази, полни со соништа, принцези, магија, безвременска атмосфера, театралност, динамичност и силни бои кои ја одбележуваат епохата на поп-арт културата.  Во продолжение погледнете како се ткаеше приказната за „Sella“ новата ИТ чанта на Tod’s.

 

 

Објавено:
12 септември 2013
Категорија: 
Модни додатоци