Шапки моден детаљ без кој нема да започне наредната пролет-лето 2014

5 август 2013

Жан Пол Готје

По презентерирањето на своите ресорт за наредната жешка сезона, прв пат после толку години се чини дека модните дизајнери имаат заеднички фокус. А тоа, сѐ шапките. Во скоро сите претставувања тие беа главен адут и моден детаљ кој послужи како инспирација и надополнување на модниот мозаик кај повеќето дизајнери. Погледнете кои модели и бои на шапки ќе ја красат наредната летна сезона.

 

DSquared2

 

Објавено:
5 август 2013
Категорија: 
Модни додатоци