Шест модели на модни додатоци дизајнирани од уредници

1 април 2014

Колекцијата нуди интересни модели на чевли, од класични салонки, со отворени прсти, па се до рамни обувки, а ни најмалку не е за потценување чантата, која би била одличен избор за сите оние кои сакаат да остават суптилен впечаток.Цената на аксесоарите е од 58 до 79 долари во завнисност од моделот.

Објавено:
1 април 2014
Категорија: 
Модни додатоци