Сицилија како инспирација за новата колекција чанти од Долче и Габана

9 октомври 2014

Новата колекција на мини чанти со наслов  „Mini Miss Sicily" се предвидува дека ќе биде една од најпосакуваните сезонава. Покрај минијатурната форма, линијата чанти е спој на повеќе пастелни нијанси со мала рачка, а самиот дизајн наметнува комбинација со класични парчиња. Во продолжение, погледнете ја колекцијата на мини чанти „Mini Miss Sicily" од Долче и Габана, инспирирана од единствената Сицилија.

Објавено:
9 октомври 2014
Категорија: 
Модни додатоци