Дизајнерката Кејт Спејд, позната по љубовта кон јаките бои и живите дезени, за ова лето понуди серија на мали паричници за ситни пари креирани во облик на шарени сладоледи. Таканаречените Popsicle Coin Purces изгледаат токму како сладолед на стапче, а големи се колку да соберат пари, клучеви и кармин кои - она што на жените им треба во лето. Чинат 78 долари и се продаваат во портокалова, жолта, тиркизна и виолетова боја.

 

 

 

popscilepurse

Објавено:
5 август 2013
Категорија: 
Модни додатоци