Сонцето полека се „прикрадува“ време е за нови очила за сонце

20 февруари 2014

Во пресрет на топлото и ведро време, за вас издвоивме галерија на едни од најприменуваните модели на  очила за сонце од страна на славните личности. Очилата за сонце секако се задолжителен аксесоар и во зима. Но, наш совет на кој ви препорачуваме да посветите внимание, е тоа да не носите копии и неквалитетни модели, зашто стаклата се најважни за заштита на вашите очи.

 

Вашето здравје никогаш не треба да е жртва на модата, затоа време да е да заборавите на оние пластичните и да почете да штедите за нов квалитетни  очила за сонце. А со каков модел да се подновите, разгледајте во продолжение.

Објавено:
20 февруари 2014
Категорија: 
Модни додатоци