Светските модни куќи за сезонава понудија сосема поинакви форми на обетки од оние на кои досега сме навикнале. Таканаречените „ear cuffs“ ги претставија: Родарте,Маркеза и Роберто Кавали, секако во свој препознатлив стил. Родерте дизајнира обетки во панк стил, Маркеза е во класична и барокна форма, додека Кавали стилизираше обетки во форма на тигар.

Објавено:
6 јули 2013
Категорија: 
Модни додатоци