Оваа сезона, најверојатно овие сандали ќе ги заменат патиките.

Кристофер Кејн Кристофер Кејн

Денес спортските сандали имаат ортопедска потпора, токи изработени од лакирана кожа, брокат, а некои се украсени и со Сваровски камења. Поради својата комоција и интересен несекојдневен изглед, спортските сандали беа дел од колекциите на Александар Ванг, Марни и Кристофер Кејн.

Објавено:
13 јули 2013
Категорија: 
Модни додатоци