Покрај костимот за капење, панталончиња, фустани, здолништа и сите парчиња што планирате да ги носите за време на летниот одмор, на плажа не можете да тргнете без торба.

Освен што треба да биде практична и да го собере сето она најнеопходно за плажа - крпа, заштитен фактор, можеби книга, уште еден костим за капење... на жените им е важно тие да бидат интересни и естетски. Во впечатливи бои, со принтови или платнени, изборот е ваш, а во продолжение ви даваме неколку предлози.

Објавено:
14 јуни 2014
Категорија: 
Модни додатоци