Тотално откачени чевли со силен став на брендот „&Other Stories“

24 февруари 2014

Шведскиот бренд што работи под закрила на H & M создаде нова, тотално откачена колекција на чевли со силен став!

Колекцијата е за сезоната пролет 2014, а во истата можат да се најдат феноменални модели за секоја прилика.

Балетанки, сандали, чизми...овие одлични чевли би требало да ги задоволат и најпребирливите љубители на чевли.

Веднаш одберете си еден чифт, имаат и достава!

Објавено:
24 февруари 2014
Категорија: 
Модни додатоци