Најпрактични модели на очила за сонце се оние кои се на склопување, бидејќи зафаќаат помал простор во вашите чанти, а се намалува и оштетувањето на истите. Моделот Round Folding Classic од Ray – Ban се изработени со метални рамки, но и нијанси кои може да бидат мат или сјајни, според желбата на купувачите. Овој модел на очила, беа актуелни во 70-тите години на минатиот век и се лесно прилагодливи според цртите на лицето. Ретро класика, односно парче кое е задолжително за сите љубители на тренди очила за сонце.

Објавено:
20 јануари 2015
Категорија: 
Модни додатоци