trskanakitkampanja07

Прочистен, моќен и впечатлив накит на „Trska Jewellry“ создаде нова колекција, која ги освои жените ширум Балканот. Накитот може да го носите во било кое годишно време или сезона. Линијата со наслов „Clean Cut“ донесува накит со остри линии и геометриски обик, а колекцијата содржи гердани, обетки и алки.

Како пренесуваат хрватските медиуми интересот за обетките во облик на крилја бил голем, па веднаш биле распродадени, затоа дизајнерката Ирина Турина создала линија „Spread Wings“ во нешто поинаков облик, односно со раширени крилја.

Погледнете.

trskanakitkampanja02

trskanakitkampanja03

trskanakitkampanja04

trskanakitkampanja05

trskanakitkampanja06

Објавено:
25 октомври 2013
Категорија: 
Модни додатоци