Еден од омилените аксесоари на секоја девојка се токму прстените, а оваа сезона набавете впечатливи модели со интересни форми и мотиви. Без разлика на големината, можете да направите интересна комбинација на тенки со подебели прстени и да ги распоредите на сите прсти со цел да изгледате интересно, но и тренди истовремено.

Објавено:
22 октомври 2013
Категорија: 
Модни додатоци