ps fashion

Наш денешен предлог е овој прекрасен ѓердан од P.S Fashion. Во екот на матури и свадби сигурни сме дека ви треба поголем избор на подароци,а ние знаеме каде да ги најдете.

Прочитајте повеќе на следниов линк.

Објавено:
14 мај 2015
Категорија: 
Модни додатоци