ps fashion

Наш денешен предлог е овој комплет од свечен ѓердан и алка од P.S.Fashion. Доколку сте во потрага за супер впечатлив накит што ќе ја надоплни вашата комбинација или пак барате подарок, ние ви помагаме во изборот.

Овој комплет ќе ја надоплни вашата едноставна комбинација, а воедно, ќе ви даде елегантен и свечен изглед.

Повеќе информации на линкот овде.

Објавено:
21 мај 2015
Категорија: 
Модни додатоци