33 модни предлози за 33-от роденден на српската блогерка Тамара Калиниќ

16 март 2022

Една од светски најпознатите српски модни блогерки со адреса во Лондон и Париз, Тамара Калиниќ, е секогаш инспиративна со својот имиџ и служи како пример како актуелните трендови да ги прилагодите на сопствениот стил.

Денеска таа полни 33 години, а веќе има изградено успешна кариера, важи за една од најактуелните модни блогерки од овие простори, а во 2019 година успеа да влезе и во друштвото на највлијателните модни ликови.

Низ годините, таа успешно транзитираше од светот на фармацијата во модната индустрија и изгради профил во кој многумина препознаваат инспирација, мотивација, модна муза и дама со карактерен стил.
Сосема доволно причини, да направиме виртуелна тура низ нејзиниот Инстаграм профил што го следат повеќе од еден милион следбеници и да издвоиме 33 стилски предлози по повод нејзиниот роденден.

Фото: Инстаграм

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Објавено:
16 март 2022
Категорија: 
Сцена
Прочитано:
1.571 пати