Анџелина Џоли позади објективот

13 јули 2013

Иако сме навикнати да ја гледаме на големото платно, откако седна на режисерското столче сега Анџелина Џоли има нова улога позади објективот. Во продолжение погледнете ги фотографиите од режисерската улога на  Џоли за време на снимањето на филмот Во земјата на крвта и медот.

Објавено:
13 јули 2013
Категорија: 
Сцена