Балканот омилена дестинација на познатите модели

12 јули 2017

Веројатно една од најдобрите бесплатни реклами што летните дестинации можат да ги добијат се објавите на познатите личности.

Светските медиуми секојдневно објавуваат вести за тоа каде летуваат познатите личности. Деновиве посебно се пишува за одморот на моделот Адриана Лима, која одлучи тоа да биде Црна Гора.

 

Gospa od Skrpjela

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) onJul 9, 2017 at 3:35am PDT

 

 

You are my sunshine, my only sunshine

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) onJul 9, 2017 at 5:54am PDT

Времето таму го помина со поранешниот сопруг, неговото семејство и ќерките, а своите импресии ги сподели на Инстаграм.

Нејзините колешки, другарките Кендал Џенер и Бела Хадид одлучија летниот одмор да го поминат во Грција.

 

Tonight Happy Birthday JonSo much Love

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) onJul 9, 2017 at 3:42pm PDT

фото извор: Elle.com

фото извор: Elle.com

Уште еден ангел на Викторија, Џозефин Скривер е на летување на Балканот, поточно Хрватска.

Моделот заедно со своето момче го искористи убавото време да ги види убавините на Дубровник.

 

chillin'

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) onJul 8, 2017 at 8:13am PDT

Eмили Ратајковски пак, секојдневно објавува фотографии од Италија.

Погледнете:

 

 

Am I Italian yet?

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) onJun 26, 2017 at 9:54am PDT

 

 

Feeling like the Princess of Positano! Grazie @lesirenuse

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) onJun 24, 2017 at 6:26am PDT

 

 

Another weekend, another beach

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) onJun 25, 2017 at 5:03am PDT

 

 

MORE EXPLORING

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) onJul 9, 2017 at 11:35am PDT

 

 

BRAZILIAN EXPLORER TAKING OVER THE WORLDKOTOR

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) onJul 9, 2017 at 1:55am PDT

 

 

Site seeing Sveti Stefan

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) onJul 8, 2017 at 1:57pm PDT

 

 

UNICORNS HAVE MORE FUN

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) onJul 7, 2017 at 4:25am PDT

 

 

thanks for the memories.

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) onJul 10, 2017 at 8:49am PDT

 

 

running from the kingsguard like..@bohnes

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) onJul 7, 2017 at 8:39am PDT

 

 

Dubrovnik.

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) onJul 7, 2017 at 7:46am PDT

 

 

lost and never found.

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) onJul 5, 2017 at 8:00am PDT

Објавено:
12 јули 2017
Категорија: 
Сцена
Прочитано:
2.665 пати