Бекамови го честитаа Денот на благодарноста со симпатични семејни фотографии

29 ноември 2019

Вчера во Северна Америка и Канада се прослави традиционалниот празник, Денот на благодарноста, кој зазема се поглобални и покомерцијални размери.

По тој повод, славните личности, секој на свој специфичен начин го честиташе празникот, во најголем дел преку социјалните мрежи.

Нам особено симпатичен впечаток ни оставија честитките од Викторија и Дејвид Бекам, кои искористија прекрасни семејни фотографии во своето обележување на традиционалниот празник и честитките упатени до нивните фанови во земјите каде што се прославува овој ден.

Преслатки се!

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) onNov 28, 2019 at 3:38am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) onNov 28, 2019 at 5:02am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) onNov 28, 2019 at 3:31pm PST

Објавено:
29 ноември 2019
Категорија: 
Сцена
Прочитано:
744 пати