Бекамови во Лос Анџелес

26 јули 2017

Дека семејството Бекам е апсолутно едно од највлијателните и најпопуларните во светскиот шоу бизнис, показател е и нивната неверојатна атрактивност за медиумите.

Една обична семејна дружба на Викторија и Дејвид, со нивните четири деца во Лос Анџелес, беше проследена со фотографии што инстантно и вирално го обиколија светот.

Откако фотографиите ексклузивно беа објавени на Daily Mail, веднаш беа споделени во глобалниот медиумски простор и секако го предизвикаа вниманието на јавноста. Еве како изгледа кога Бекамови се на улиците на Лос Анџелес... 

Фото: Daily Mail

 

 

Објавено:
26 јули 2017
Категорија: 
Сцена
Прочитано:
1.332 пати