Бременоста се повеќе ја разубавува неповторливата Гвен Стефани

22 јануари 2014

Пример дека една жена може да биде најисполнета и задоволна со својот изглед во текот на бременоста, е пејачката Гвен Стфани. Кога беше соопштена веста дека е во блажена состојба со третото дете, кое ќе биде машко, објавивме фотографии од нејзиниот префинет вкус за комбинации од стајлинзи во текот на бременоста. Сега, таа е во последните месеци, нејзиниот стомак е многу поголем, но умее да го прикрие со исто толку маркантни комбинации пред се од црна боја.

gwen-stefani-papp2

Гените играат голема улога за нејзината витка линија, таа  воопшто не се менува, освен во стомакот, а неодамна за магазинот Мери Клер изјави дека никогаш не практикува да вежба додека е бремена. Гвен е нашата омилена трудница, доколку и вие сте во слична фаза, пробајте да украдете нешто од нејзиниот стил.

Објавено:
22 јануари 2014
Категорија: 
Сцена