Büro 24/7 го освојува Блискиот Исток

19 ноември 2013

Страната беше службено лансирана на 28 октомври и е прва од ваков тип во Блискиот Исток. Моментално постои англиската верзија на порталот, но наскоро ќе следи и на арапски. Меѓу присутните гости беа Холи Вилијамс, принцезата Дина Абдулазиз и Насиба Адилова.

Објавено:
19 ноември 2013
Категорија: 
Сцена