Девојки од регионот кои владеат на Инстаграм

24 март 2017

Тие се девојки кои важат за влијателни на Инстаграм, имаат голем број следбеници на оваа социјална мрежа и живеат во или се по потекло од нашиот регион.

Нивното присуство на Инстаграм, воопшто не е наивно и во основа нивната цел е или самопромоција или некаква бизнис агенда поврзана со нивниот блог или работно место.

Нивниот профил на Инстаграм е буквално бизнис платформа преку која тие најчесто рекламираат производи, а во најголем дел се работи или за модни блогерки или за девојки кои со својот стил и начин на живот се издвојуваат од мнозинството.

Хрватското издание на Buro 24/7 ги издвои:

Ања Стојковиќ @anjastojkovic10


Инес Мискин @inesmiskin


Вања Пантин @vanjapantin


Јелена Каракаш @jelenakarakas


Вања Миличевиќ @vanjaam


Жана Јуришиќ @zanajurisic


Ана Краш @teget


Изабела Ракониќ @isabellaeclaires

Објавено:
24 март 2017
Категорија: 
Сцена
Прочитано:
2.957 пати