Дита вон Тис беше неодолива домаќинка на промоцијата на луксузната линија долна облека

22 март 2014

Екстравагантната старлета Дита вон Тис изгледаше фантастично во елегантната креација на Зак Посен на промоцијата на нејзината прва луксузна линија долна облека во Њујорк, во рамаките на забавата во чест на младите талентирани модни дизајнери, дел од програмата FASHION INCUBATOR , која што се организира под покровителство на CFDA (Council of Fashion Designers of America).

 

Дита вон Тис во креација на Зак Посен на својата промоција на новата колекција за долна облека во Њујорк. Дита вон Тис во креација на Зак Посен на својата промоција на новата колекција за долна облека во Њујорк.

Инаку, CFDA, FASHION INCUBATOR е програма за развој на бизнис наменета за поддршка на следната генерација модни дизајнери од Њујорк. Мисијата има цел да им помогне да дизајнерите во опстанокот и реализацијата на нивниот бренд. Програмот им обезбедува креативна професионална средина, поттикнување на развојот на нивниот талент како и во одржувањето на нивниот бизнис. Нудејќи ниски цени, студио за дизајн, бизнис менторство, едукативни семинари и можности за мрежно поврзување и инкорпорирање во интегралното јадро на Њујоршката модна заедница, дизајнерите имаат исклучителна можност за успех во модната индустрија и градење на свое име и вредности.

Алан Екстејн, Дијан вон Фурстенберг, Тимо Бајланд и Дона Канг на приемот во чест на CFDA FASHION INCUBATOR, организирана од страна на Дијан вон Фурстенберг во Лос Анџелес Алан Екстејн, Дијан вон Фурстенберг, Тимо Бајланд и Дона Канг на приемот во чест на CFDA FASHION INCUBATOR, организирана од страна на Дијан вон Фурстенберг во Лос Анџелес

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Објавено:
22 март 2014
Категорија: 
Сцена