Доцен Крос сака ќерка и да е поразлична од нeа

30 април 2014

Манекенката Доцен Крос која е бремена во второто дете за еден странски медиум изјавува дека откако ќе се роди нејзината ќерка ќе ја подучува и ќе и говори за суштински работи многу поразлични од убавината и манекенството.

-Наместо да и велам „Многу си убава’, јас ќе и велам „Многу си паметна“, па така таа ќе има различни аспирации во животот, поважни од убавината и манекенството, вели Доцен.

Моделот на Викторија Сикрет треба да се породи кон крајот на годината, а од првата бременост го има синот Филон.

-Јас си ја сакам работата, но со неа не го менувам светот.Сакам ќерка ми да учи да стане претседател, а не модел што ќе се шета по писта, завршува славната ангел на Викторија Сикрет.

 

Објавено:
30 април 2014
Категорија: 
Сцена