Џенифер Лопез ќе добие ѕвезда на патеката на славните

14 јуни 2013

За две децении работа во забавната индустрија, пејачката и актерка Џенифер Лопез ќе добие ѕвезда на патеката  на славните во Холивуд при крајот на месец  јуни. Официјалната церемонија е закажана за 20-ти, а интересно е што нејзината ѕвезда ќе биде 2500 по ред. Во 1994 година Софија Лорен ја доби 2000-та ѕвезда, па оттука логично што оваа бројка и припадна на Лопез.

Објавено:
14 јуни 2013
Категорија: 
Сцена