Ѕирнете во домовите на познатите дизајнери

20 јули 2013

Ана Суи

Го диктираат трендот за тоа што и како треба да носиме, но како им е уреден домот? Некој е љубител на минималистичкиот стил, некој ги сака деталите, некој книгите. Ентериерот на Валентино на пример, драстично се разликува од фустаните што ги дизајнира.

Во продолжение погледнете фотографии од домовите на дел од најпознатите дизајнери.

Објавено:
20 јули 2013
Категорија: 
Сцена