Ѕвезден прв ред

3 јуни 2013

Неретко првиот ред на значајните модни ревии е како мала мини-ревија, ова особено важи за ревиите на висока мода – еден до друг седат најважните модни уредници, купувачите, познатите личности од шоу-бизнисот и членовите на кралските семејства. На јануарското издание на Париската недела на висока мода, гостите со своето присуство уште еднаш допринесоа за епитетот „висока“, а меѓу ѕвездите кои ги посетија модните ревии на париските кутуриери ќе ги издвоиме Мирослава Дума, Наталија Водјанова и Карин Ројтфелд. Во пресрет на претставувањата на новите колекции на висока мода што месецов ќе се одржат во Париз, да се потсетиме на првиот ред последата модна недела...

 

 

 

Објавено:
3 јуни 2013
Категорија: 
Сцена