Ѕвездени потписи за Fashionel.mk

29 ноември 2014

Претходно имавте можност да ја погледнете богатата галерија на македонски познати личности кои се потпишаа специјално за кампањата I love Fashionel. Оваа недела актуелен беше Радискиот фестивал МАРС, кој беше убав повод за повторно да се дружиме со музичките ѕвезди, како и да ги вклучиме во нашата кампања. Во продолжениe, погледнете ги фотографиите со потпис, специјално за модниот портал Fashiionel.mk.

Димитар Андоновски Димитар Андоновски

Ване Маркоски Ване Маркоски

Тајзи Тајзи

Биба Додева Биба Додева

Бојан Маровиќ Бојан Маровиќ

Влатко Лозаноски Влатко Лозаноски

Пере од Нокаут Пере од Нокаут

Кристина Арнаудова Кристина Арнаудова

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Објавено:
29 ноември 2014
Категорија: 
Сцена