Еден од најпознатите фотографи во светот отвори профил на Инстаграм

14 ноември 2013

Марио Тестино реши да се придружи на своите колеги и да отвори свој профил на Инстаграм. За кратко време собра околу 30. 000 следбеници и на него ги има најновите фотографии од снимањето на насловна страна за кинеското издание на магазинот Вог.

Објавено:
14 ноември 2013
Категорија: 
Сцена